Candeno giver en hjælpende hånd i tiden med COVID-19

Skrevet af: Gustav Tornby

Skrevet d.
Blog

Virker det uoverskueligt?

Virker det uoverskueligt? Hos Candeno kan du få sparring 7 dage om ugen på vores livechat. Vi hjælper dig med at lande dit næste job.

 

Beskæftigelsesbranchen er hårdt ramt af COVID-19’s indtog i vores liv. Da vi befinder os i en tid, hvor der er flere ledige end normalt, er der for alvor pres på de lokale jobcentre rundt omkring i landet.

Her kommer Candeno på banen. Virksomhedens brede palette af værktøjer og tilbud kan hjælpe med at aflaste jobcentrenes konsulenter, samt give borgerne adgang til en platform, der indeholder en lang række brugbare karriereværktøjer. Eksempelvis kan borgerne få adgang til Candenos inspirationsunivers, der indeholder relevante artikler med tips og tricks om alt fra LinkedIn til video CV.

Candeno har siden 2020 onboardet over 20 jobcentre, som alle i denne tid har ekstra at se til. De skærpede tiltag inden for beskæftigelsesbranchen betyder nemlig, at alle tilbud skal være digitale.

– De nye tiltag har bragt en anden agenda til jobcentrenes arbejdsgang, således de er nødsaget til at tænke digitalt. Set fra et økonomisk perspektiv er der besparelser, samtidig med vi også imødekommer mange jobsøgendes behov, da de også ønsker at arbejde digitalt, fortæller Co-Founder og CSO hos Candeno, Mads Blom.


Ifølge Matias Bøgvad, der er Co-Founder og CEO i virksomheden, bliver der hele tiden arbejdet på nye funktioner til platformen, og i løbet af året vil Candeno præsentere en ny hjemmeside, digitale kurser og et sub-brand, så borgerne kan få den bedst mulige oplevelse.

– Vi har sat turbo på maskinen og forventer, at vi i løbet af 2021 får udvidet vores kundeportefølje, så vi samarbejder med halvdelen af landets jobcentre. Herudover er vi i gang med et spændende projekt med én af de største a-kasser i Danmark og forventer også at samarbejde på tværs af flere uddannelsesinstitutioner. I 2021 kommer vi også til at øge innovationshøjden i vores produkt og har flere spændende projekter i pipeline, hvorfor vi kommer til at ansætte flere dygtige talenter til vores team, lyder det fra Matias.

Fremtiden hos Candeno byder på en digitalisering af den nuværende ansøgningsform, hvor der er planer om at lave en mere datadrevet og online ansøgningsform både til gavn for virksomheder og privatpersoner.