Er du Candenos næste Business Development Intern?

Hos Candeno søger vi en frisk praktikant med opstart i august/september 2022 eller januar/februar 2022. Som praktikant vil du primært komme til at arbejde med salg, marketing, kundepleje og markedsundersøgelser. Dog kan der hurtigt komme mere ansvar, fordi vi har travlt. Vi holder løbende samtaler, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning afsted.

 

Hos Candeno er vi en eksponentielt voksende virksomhed, der hver dag brænder for at gøre verden nemmere og mere digital for job- og uddannelsessøgende. Du kommer til at arbejde på vores to produkter, Candeno Job og Candeno Læring.

Kort om os

Candeno er en IT-software virksomhed stiftet i 2019, som sælger både til B2G og B2B. Vi er 31 ansatte på vores kontor på Aarhus Ø, og hos os er der fart på – både forretningsmæssigt, men også i hverdagen. Vi sætter stor pris på det sociale og at have det sjovt på kontoret, da vi mener, at det er den måde, vi skaber de bedste resultater på. Du kan derfor forvente et par tændte soundbokse, rigtig god stemning og en masse sociale arrangementer

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Salgs- og kundemøder

Go-to-market

Implementering af produkt

Forretnings- og produktudvikling

Budgetopfølgning

Planlægning og roadmap

Strategi

Marketing & branding

Vi ser gerne, at..

Du har en stærk kommerciel sans, og er ikke bange for at gribe knoglen og sparke døre ind

Du er god til at skabe og fastholde relationer

Du har fremragende præsentationsevner og stærke formidlingsevner. Generelt er du en stærk kommunikator på dansk såvel som engelsk, mundtligt og skriftligt

Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til at tilegne dig viden og blive ekspert på dit område

Du har interesse for det digitale

Du er energisk, positiv og proaktiv af natur

Du kan trives i en organisation med en uformel omgangstone og stor frihed under ansvar

Hvad får du så ud af din tid hos Candeno?

Hos Candeno værner vi om vores praktikanter, og derfor tilbyder vi også en erkendtlighed på 3000 kr. månedligt og lækker frokost fra MIB. Da vi er en voksende virksomhed, er der også god mulighed for at lande et job efter endt praktikperiode.

 

 

Opstart vil være i august/september 2022 eller januar/februar 2023, men kan også planlægges efter dine ønsker.

Vil du høre mere om Candeno?

Du kan læse mere om os her: https://candeno.com/om-os/

Lyder ovenstående interessant?

Så send CV og ansøgning til Christian Wager på cw@candeno.com. Hvis du har spørgsmål, kan Christian også træffes på førnævnte mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!