Advisor

Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe mennesker i job? Er du en skarp kommunikator? Er du god til at tilpasse din kommunikationsstil efter behov, og forstår du at levere en femstjernet service? Så er det måske dig, vi søger.

 

Hos Candeno er vi en eksponentielt voksende virksomhed, der hver dag brænder for at gøre verden nemmere og mere digital for job- og uddannelsessøgende. Grundet den stigende efterspørgsel og vores ønske om fortsat at levere den bedste rådgivning og service, søger vi nye hænder. Vi søger mere end en person til stillingen, så din onboarding periode vil blandt andet foregå med en ny kollega ved din side.

Om stillingen

Siden 2020 har Candeno ageret holdkammerat til de job, praktik- og uddannelsessøgende og er siden da vokset fra en foundergruppe på 4 til nu at have 30 medarbejdere, der har daglig gang på vores kontor på Aarhus Ø.

Vores brugere på Candenos platform stammer i dag fra 50+ offentlige kunder, herunder jobcentre, uddannelsesinstitutioner og a-kasser.

 

Som vores næste deltids- eller studentermedhjælper vil du være med til at støtte vores rådgivningsafdeling, som dagligt arbejder med vores brugere og deres job, praktik- og uddannelsessøgning, herunder feedback og CV- og ansøgningsmateriale, chatrådgivning om karrieremuligheder, teknisk support til vores platform – og meget mere. Der kan til tider også forekomme andre kommunikationsopgaver, hvor du eksempelvis vil få mulighed for at udfolde dine kreative, skriftlige evner ved at skrive informativt indhold til vores platform.

 

Fælles for opgaverne er, at du skal have kommunikationsmæssig snilde, grammatisk flair og forstå at kommunikere med vores brede spektrum af brugere.

 

Desuden er det en stor fordel, hvis du har arbejdsmarkedskendskab, indsigt i/viden om/interesse for HR og rekruttering.

 

Du vil blive oplært grundigt i det målrettede CV- og ansøgningsmateriale, jobsamtalen, vores software samt dét at kommunikere med vores brugere.

Som en del af Candenos voksende virksomhed kommer du til at beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

Skriftlig feedback på CV og ansøgninger

Varetagelse af vores livechat, omfattet rådgivning om job, praktik- og uddannelsessøgning og teknisk support til platformen

Til tider øvrige kommunikationsopgaver

Vi har ikke specifikke krav til uddannelser, men vi ser dog gerne, at:

Du er måske i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse som Dansk/Engelsk/Kommunikation eller lignende. Det kan også være en mere forretningsrettet uddannelse inden for HR, erhvervsøkonomi eller virksomhedskommunikation

Du kan arbejde med egen PC

Du er en stærk formidler på dansk såvel som engelsk

Du har analytiske kompetencer i forhold til at forstå, hvad der efterspørges i et stillingsopslag

Du er dygtig til at kommunikere med brugere og lytte til deres ønsker. Måske har du tidligere arbejdet med kundeservice eller rådgivning og forstår derfor vigtigheden af god service. Vores brugere er vores vigtigste målgruppe, og det skal afspejle sig i det arbejde, vi laver

Du kan holde hovedet koldt i en hverdag, hvor der kan være fart på

Med stillingen får du altså:

8-15 timers arbejde om ugen med fleksibilitet for travle studieperioder. Arbejdstiderne er mellem 9.00 og 17.00. Der kan forekomme mere arbejde i ferier

En grundig oplæring i vores koncept samt arbejdet i rådgivningsafdelingen

En arbejdsplads i rivende udvikling, hvor du får et stort ansvar med vores job, praktik- og uddannelsessøgende brugere

Et fast arbejdssted på et af Aarhus' lækreste kontorfælleskaber i Pakhusene på Aarhus Ø

En fast timeløn på 130 kroner i timen

Et passioneret arbejdsmiljø

Flere sociale arrangementer årligt

Fleksibilitet for at kunne arbejde hjemmefra

Vi forventer måske en del, men vi giver også meget igen!

Candenos ansatte stræber alle efter udvikling og får i den forbindelse meget frihed til at gøre tingene på deres måde. Vi er derfor også lykkedes med at skabe en helt unik kultur med højt til loftet, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Noget af det, som særligt binder os sammen, er vores skyhøje ambitioner, flade hierarki og familiefølelse.

 

Ydermere tilbyder Candeno en sundhedsforsikring som en del af din kontrakt, frokostordning i kantinen, fri te/kaffe, fredagsbar samt en hel del sociale medarbejderarrangementer. Ej at forglemme, får du oven i hatten en flok energifyldte, innovative og passionerede kolleger, der glæder sig til at tage godt imod dig!

 

Løn- og ansættelse
Stillingen er en deltidsstilling. Tiltrædelse sker hurtigst muligt efter rette kandidat er fundet. Du vil få en fast timeløn på 130 kroner i timen.

Ansøgning ????

Er du interesseret i ovenstående stilling, så send ansøgning og CV allerede i dag. Vi vil rigtig gerne finde den rigtige kandidat ASAP, og holder derfor løbende samtaler. Du bedes sende din ansøgning samt dit CV til Head of CX & Insights, Vlada Axelsen, til va@candeno.com.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan Vlada Axelsen ligeledes kontaktes på mail samt telefon +31 31 78 27.

 

Vi indsamler og behandler kun personoplysninger, når det er lovligt, og altid med størst mulig gennemsigtighed for den person, vi behandler oplysninger om. Vi er transparente om den behandling af personoplysninger, vi foretager, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi foretager kun behandling på baggrund af oplysninger i relation til ansættelse.